Kontakt
www.kastav.hr
webmaster@kastav.hr

Grad Kastav
Zakona kastafskega 3
HR - 51215 Kastav

Tajništvo
051/691-452

Fax
051/691-454

Komunalni poslovi
051/691-453

Financijsko poslovanje
051/691-169

Pravni poslovi i društvene djelatnosti
051/691-016

Razvoj i financije
051/691-094

Uredovno vrijeme Opæe informacije Tourist info
Newsletter
Upišite svoju e-mail adresu ako na nju želite primati novosti sa Kastav.hr, ili se želite odjaviti:

Obavijesti za gospodarstvenike
Aktualni natjeèaji
16
svi
2011
Ponedjeljak 16. svibanj 2011.
29
pro
2011
WORKS PROCUREMENT NOTICE
23
pro
2011
Dokumentacija za nadmetanje
Download

Za prikaz pune funkcionalnosti i bolju preglednost web stranica koristite najnovije inaèice najpopularnijih web preglednika koje možete preuzeti ovdje:

/Baza/Kastav/Users/Glas_kastavski_63_web.pdf
Pogledajte najnoviji broj časopisa "Glas Kastavski"...
Kastavski Partizan
Vaše mišljenje
Kako ste zadovoljni životom u Gradu?


   
Grad Kastav > Početna RSS

Dobrodošli
na stranice Grada Kastva

17
tra
2014
Turistička zajednica podijelila sadnice cvijeća stanovnicima stare jezgre
Novosti
Turistička zajednica podijelila sadnice cvijeća stanovnicima stare jezgreStanovnicima stare gradske jezgre i privatnim iznajmljivačima s područja grada Kastva, Turistička zajednica grada Kastva podijelila je u srijedu 16.04. sadnice cvijeća u sklopu ekološko-edukativne akcije „Volin Hrvatsku - Volin Kastav“. Riječ je o projektu koji se organizira već godinama kako bi okućnice, balkoni i prozori izgledali što ljepše, a boravak svim posjetiteljima bio što ugodniji.


16
tra
2014
Natječaj za prijam u službu
Novosti
Natječaj za prijam u službu STRUČNOG SURADNIKA ZA PROSTORNO PLANIRANJE, KOMUNALNI SUSTAV I ZAŠTITU OKOLIŠA u Upravnom odjelu za prostorno planiranje, komunalni sustav i zaštitu okoliša – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme.
Natječaj je objavljen u Narodnim novinama br.46/14 od 11 travnja 2014.
Rok za podnošenje prijava na javni natječaj je 15 dana od dana objave u narodnim novinama

15
tra
2014
Otvorena izložba "Sliki i glasi z Kastva" Branka Janija Kukurina
Novosti
Otvorena izložba "Sliki i glasi z Kastva" Branka Janija KukurinaU Narodnoj knjižnici i čitaonici Halubajska zora u Marinićima, otvorena je izložba fotografija Kastavca Branka Janija Kukurina „Sliki i glasi z Kastva“. Izložba je otvorena u sklopu obilježavanja Dana Općine Viškovo. Ovom prigodom izložene su fotografije Janijeve vječne inspiracije, Kastva.

14
tra
2014
Učenici OŠ Milan Brozović posjetili Europski parlament
Novosti
Učenici OŠ Milan Brozović posjetili Europski parlamentUčenici osnovnih škola iz Kastva (Osnovna škola „Milan Brozović“ Kastav) i Rijeke (Osnovna škola „Dolac“ Rijeka) posjetili su Europski parlament u Bruxellesu.
Povodom posjeta Europskom parlamentu učenici su pripremili 766 likovnih radova, po jedan za svakog zastupnika u Europskom parlamentu. Hrvatskim zastupnicima su osobno uručili svoje radove, a pripremili su i prezentaciju o svom mjestu i osnovnoj školi koju pohađaju.

11
tra
2014
Podjela sadnica cvijeća za stanovnike stare gradske jezgre i privatne iznajmljivače
Novosti
Podjela sadnica cvijeća za stanovnike stare gradske jezgre i privatne iznajmljivačeU okviru ekološko-edukativne akciju Volim Hrvatsku-volin Kastav Turistička zajednica grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća za stanovnike stare gradske jezgre i sve privatne iznajmljivače na području grada Kastva. Podjela će se održati u srijedu, 16. travnja 2014., od 14 do 17 sati ispred Turističkog ureda TZ grada Kastva.

10
tra
2014
Poziv na otvorenje izložbe akvarela "Cvijeće"
Novosti
Poziv na otvorenje izložbe akvarela "Cvijeće"Pozivamo Vas na otvorenje izložbe akvarela „Cvijeće“ umjetnika Vladimira Antuna Provčia, u subotu 12.04. u 20 sati, u Guitar Caffe-u. Do sada je imao preko 24 samostalne izložbe i veći broj skupnih. Vodi likovnu sekciju "Rušnjak" u okviru udruge Kulturno društvo Rusina i Ukrajinaca "Rušnjak" Primorsko goranske županije u Rijeci, čiji je predsjednik i zastupnik.

9
tra
2014
Kastavski plesači plasirali se na svjetsko prvenstvo
Novosti
Kastavski plesači plasirali se na svjetsko prvenstvoKastavski plesači okupljeni u Hip-Hop New Style Dance Group „TeamRock“ ostvarili su zapažene rezultate na ESDU Croatian Open državnom turniru te stekli pravo sudjelovanja na ESDU World Dance Masters 2014.

8
tra
2014
Nogometaši NK Rijeka posjetili OŠ Milan Brozović
Novosti
Nogometaši NK Rijeka posjetili OŠ Milan BrozovićUnatoč brojnim obvezama i treninzima igrači NK Rijeka pronašli su malo vremena i posjetili male, ali brojne navijače u OŠ Milan Brozović u Kastvu. Time su se nastavili posjeti nogometaša Rijeke osnovnim školama u riječkom prstenu.
Učenici su im uzvratili toplim gostoprimstvom, te su pokazali kako im je Rijeka u srcu.

7
tra
2014
Kastavci plesali uz svjetski hit "Happy"
Novosti
Kastavci plesali uz svjetski hit "Happy"U nedjelju 06.04. u 12 sati na kastavskoj Fortici počelo je snimanje spota „Happy Kastav“ uz zvukove pjesme Pharella Wiliamsa „Happy“. Snimanje se nastavilo na najljepšim kastavskim lokacijama. Na taj način Kastavci su se pridružili međunarodnoj akciji gdje se snimaju prolaznici koji plešu i vesele se na izvedbu svjetskog hita “Happy”.

3
tra
2014
Poziv vinogradarima
Novosti
Pozivaju se vinogradari da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na poticaj vinogradarske proizvodnje u 2014. godini. Pravo na ostvarivanje poticaja regulirat će se prema Pravilniku o ostvarivanju poticaja za vinogradarsku proizvodnju na području Grada Kastva (SN PGŽ broj 9/06, 13/10).

3
tra
2014
Natječaj za davanje na privremeno korištenje površina u vlasništvu Grada Kastva
Novosti
Predmet davanja na privremeno korištenje su dijelovi površina označenih kao k.č. 3825, k.č. 3826/1, k.č. 3822, k.č. 3823, k.č. 3824 K.O. Kastav, prema grafičkom prikazu koji je sastavni dio natječaja.

2
tra
2014
Uspješna promocija čakavske kulturne baštine u Zagrebu
Novosti
Uspješna promocija čakavske kulturne baštine u ZagrebuU maloj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je manifestacija "Mantinjada Zagrebu", u prvom redu glazbeni, ali i scenski spektakl na kojemu su se Zagrepčanima predstavili brojni primorski glazbenici, pjesnici i glumci.

1
tra
2014
Obavijest umirovljenicima
Novosti
Obavještavaju se umirovljenici s područja grada Kastva kojima ukupan iznos mirovine ili ukupan iznos mirovina ne prelazi 1.800,00 kuna mjesečno, odnosno ukoliko je jedini prihod u višečlanom domaćinstvu mirovina do 2.300,00 kuna, da će se isplata jednokratne novčane pomoći u iznosu od 200,00 kuna održati od ponedjeljka, 07. travnja do srijede, 09. travnja 2014. godine od 09,00 do 11,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice grada Kastva.

31
ožu
2014
Posjet polaznika međunarodne i međusveučilišne radionice Riječki palimpsesti i dinamika sjećanja: između povijesti i zaborava
Novosti
Posjet  polaznika međunarodne i međusveučilišne radionice Riječki palimpsesti i dinamika sjećanja: između povijesti i zaboravaU subotu, 29.03., Kastav su posjetili polaznici međunarodne i međusveučilišne radionice Riječki palimpsesti i dinamika sjećanja: između povijesti i zaborava. Ova radionica povezuje znanstvenike iz regije i lokalne studente, u svrhu zajedničkog istraživanja materijalne kulture, prostornih identiteta i kulture sjećanja.

28
ožu
2014
Obavijest o pokrenutom postupku izrade PPU, UPU17, UPU K1
Novosti
Obavijest o pokrenutom postupku izrade
- Ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kastva
- Urbanističkog plana uređenja UPU 17 – za dio građevinskog područja naselja Kastav, oznake N1-3
- Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja poslovne namjene K1 – Radna zona Žegoti

27
ožu
2014
Raspored kreativnih radionica Udruge Kastavska mavrica za mjesec travanj
Novosti
Raspored kreativnih radionica Udruge Kastavska mavrica za mjesec travanj 
Kastav je mali grad smješten na brdašcu, na 350m nadmorske visine, u neposrednoj blizini Rijeke i Opatije u Primorsko-Goranskoj županiji, Hrvatska. Danas je de facto predgrađe Rijeke, iako se povijesno uvijek računao kao dio Istre...

 
Ovo web odredište koristi kolačiće (cookies) kako bi omogućilo normalno funkcioniranje stranice. Više o kolačićima Slažem se