Poziv na predavanje i predstavljanje knjige prof. dr. sc. Ibrahima Mujića

17.11.2014

Pozivamo vas na predavanje i predstavljanje knjiga prof. dr. sc. Ibrahima Mujića: Prerada smokve, Prerada kestena - maruna i Prerada meda i pčelinjih proizvoda koje će se održati u Kulturnom domu u Rukavcu, u subotu 22. studenog 2014. s početkom u 17 sati.

Cilj ovog predavanja je potaknuti lokalne proizvođače i potencijalne prerađivače u kreiranje široke palete proizvoda od kestena, meda i smokava, te uputiti ih u mogućnosti za preradu ovih sirovina i mogućnosti za ostvarivanje prihoda bez velikih investicija.

Prof. dr. sc. Ibrahim Mujić je renomirani prehrambenih tehnolog i znanstvenik koji je izdao preko 50 stručnih i znanstvenih radova i 7 udžbenika, te je trenutno redovni profesor na Poljoprivrednom odjelu u Poreču Veleučilišta u Rijeci. Voditelj je brojnih projekata, te sudionik i organizator brojnih nacionalnih i međunarodnih skupova.

Nakon predavanja prisutni će moći degustirati prozvode od kestena, smokava i meda lokalnih proizvođača s područja LAG-a.