Raspored postavljanja baja za krupni otpad za 2015. godinu

17.02.2015

U skladu s Pravilnikom o električnom i elektroničkom otpadu, svi električni i elektronski uređaju NE SMIJU SE ODLAGATI u baje za glomazni otpad, već se moraju odložiti odvojeno.
BESPLATNU USLUGU ODVOZA može se naručiti kod koncesionara - tvrtke „METIS“ d.d. na besplatni telefon broj 0800-00-51, te će isti EE otpad preuzeti kod kaše kuće. Usluga se pruža tokom cijele godine.

Zbrinjavanje električnog i elektroničnog (EE) otpada
0800 0051
Radno vrijeme: 07:00 -15:00 sati

  • poslije radnog vremena možete ostaviti podatke na sekretarici 0800 0051- ime i prezime odnosno naziv tvrtke koja vrši prijavu, adresu i mjesto stanovanja, broj telefona i vrstu otpada. Naši operateri će stupiti s vama u kontakt u najkraćem roku.
  • SKUPLJANJE I PRIJEVOZ EE OTPADA OBAVLJA SE BEZ NAPLATE.
  • EE otpad skupljač je dužan preuzeti unutar 30 dana od poziva. ELEKTRIČNI I ELEKTRONIČKI OTPAD
  • Velike kućanske uređaje čine: Veliki rashladni uređaji, Hladnjaci, Ledenice, Ostali veliki uređaji za hlađenje, konzerviranje i spremanje hrane, Strojevi za pranje, Sušilice rublja, Strojevi za pranje posuđa, Kuhinjske peći, Električni štednjaci, Električne ploče za grijanje, Mikrovalni uređaji, Ostali veliki uređaji za kuhanje i ostalu pripremu hrane, Električni uređaji za grijanje, Električni radijatori, Ostali veliki uređaji za grijanje soba, kreveta i namještaja za sjedenje, Električni ventilatori, Klima-uređaji, Ostali uređaji za ventilaciju, odzračivanje i klimatizaciju.

Lokacije pojednih kućnih brojeva možete pogledati ovdje: Karta Grada Kastva, digitalni ortofoto i kućni brojevi