Najpopularniji rock sastav u Hrvatskoj nastupa na Crekvini

12.08.2015

Pozivamo Vas u petak, 14. kolovoza 2015. godine na koncert rock sastava Vatra, u 21 sat u sklopu Kastafskog kulturnog leta na Crekvini.

Sastav Vatra osnovan je 1999. godine u Virovitici. Iste godine potpisuju ugovor za izdavačku kuću Jabukaton i izdaju prvi album Između nas. Na novinarskoj rock nagradi Crni mačak 2000. godine bili su nominirani u kategoriji za nadu godine. Na promotivnoj turneji koja je uslijedila, bend je odsvirao približno stotinu koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu te se tako već na samom početku profilirao kao sastav koji se najbolje dokazuje na sceni. Ove je godine grupa Vatra ostvarila odličan rezultat osvajanjem čak 4 prestižne nagrade Porin: za najbolju izvedbu grupe s vokalom, produkciju, snimku te onaj najvažniji, za pjesmu godine s popularnim Tangom. Sastav Vatra trenutno zauzima poziciju najpopularnijeg rock sastava u Hrvatskoj, a ta sama činjenica jamči kako će njihov nastup na pozornici Crekvine biti vrhunski koncertni događaj.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.