Zijah Sokolović se vraća na Crekvinu

14.08.2015

Pozivamo Vas na izvedbu kabarea "Međuigre 0-24" Zijaha Sokolovića u nedjelju, 16. kolovoza 2015. godine, u 21 sat u sklopu Kastafskog kulturnog leta.

Jedan od najzanimljivijih autora neviđene teatarske energije, Zijah Sokolović, nakon 1000. izvedbe kazališnog hita ”Cabares Cabarei”, izvedenog 2011. na pozornici Crekvine opet se vraća u Kastav. U ulozi izvođača, redatelja i dramaturga na književno kritično satirični način komentirat će političke događaje i društvena stanja.
Kabare ”Međuigre 0 – 24” želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, da mu je to prirodno stanje i da se to ne može izliječiti, ali se može ublažiti. Teatar ”Malih stvari” Zijaha A. Sokolovića čiji je tematski sloj imenovao terminom ”Međuigre 0 – 24”, jest svojevrsna vivisekcija dana, onog njegovog sloja u koji čovjek ne ulaže svoju svijest tokom njegovog proživljavanja, ili ga skriva od očiju drugih.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.