Obavijest o otkazivanju predstave

8.08.2016

Obavještavamo sve zainteresirane kako je predstava SHAKEspeare na EXit koja se trebala održati danas u sklopu 25. Kastafskog kulturnog leta, nakon dvije odgode zbog lošeg vremena, otkazana zbog iznenadne spriječenosti glumačke postave.

Organizacijski timovi Teatra EXIT i 25. KKL-a su radili sve što je bilo u moći da se predstava održi unatoč svim poteškoćama.

Kako bi se na neki način odužili za svo strpljenje i razumijevanje, uz povrat novca za predstavu "SHAKEspeare na EXit!" poklanjaju se ulaznice za predstavu ''Marlene Dietrich'' s Ksenijom Prohaskom koja će se održati u petak, 12.8. na Crekvini u Kastvu.

Povrat novca za kupljene ulaznice za predstavu ''SHAKEspeare na Exit!'' možete ostvariti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene, a na istim mjestima možete i preuzeti besplatne ulaznice za predstavu "Marlene Dietrich". Povrat novca za ulaznice kupljene putem Interneta vršit će se izravno na račune s kojih je kupovina obavljena, a uz predočenje vaučera u festivalskom uredu Kastafskog kulturnog leta, moguće je preuzeti besplatne ulaznice za predstavu ''Marlene Dietrich'', do petka, 12. kolovoza u 21:00 h.


Više informacija možete dobiti na 051 691 610 u ponedjeljak od 09:00 do 21:00, ostalim danima od 16:00 do 21:00 h.