Četvrto izdanje "Zelenog Kastva"

7.02.2017

Nakon vrlo dobrog odaziva i posjećenosti kupaca i posjetitelja trećeg izdanja, pozivamo Vas na još jedan "Zeleni Kastav", koji će se održati u ponedjeljak, 13.2., pod gradskom Ložom od 16:30 do 19 sati.

 

Večeras - ne kuham!

Bistro "Loža" će ponovno ponuditi mesna i vegetarijanska topla jela od kontroliranih i kvalitetnih namirnica, koje se mogu naći na Zelenom Kastvu, domaći kruh i kuhano vino po pristupačnim cijenama.

 

Ciklus predavanja "Hranom do zdravlja" - "Dodaci prehrani: da ili ne?", mag.pharm. Danijela Franić-Majetić

Ciklus predavanja "Hranom do zdravlja" izuzetno je dobro posjećen. U organizaciji Grupe solidarne razmjene Zapad, u Gradskoj će se vijećnici (ulaz s Trga Lokvine) u 19 sati moći poslušati tematsko predavanje mag.pharm. Danijele Franić-Majetić "Dodaci prehrani: da ili ne?". U šumi informacija o potrebi uzimanja raznih dodataka prehrani, magistra farmacije i nutricionistica pojasnit će razlike između pojedinih oblika dodataka prehrani, u kojim su slučajevima suplementi potrebni i na koji ih je način njabolje uzimati. Ulaz je slobodan.

 

Reci mi, što jedeš?

Svaki put predstavit će se neki od uzgajivača. Prošli puta to je bio OPG Milan Grdić iz Oštarija. Ovoga Vam puta predstavljamo Helu iz Farme Drijade (Istra) i Majkla iz OPGa Maretić Tedi (Istra). Poslužite se besplatnim lecima, upoznajte proizvođača Vaše hrane.