Kastavske učenice osvojile medalje u krosu

22.03.2017

Na atletskom stadionu na Kantridi u četvrtak 16. ožujka održano je Momčadsko i pojedinačno prvenstvo ŠSD OŠ Primorsko-goranske županije /Momčadsko prvenstvo ŠSD OŠ Grada Rijeke u krosu. Učenici su nastupali u kategorijama 5. i 6. razreda (djevojčice i dječaci) te 7. i 8. razreda (djevojčice i dječaci), a nastupili su i učenici OŠ Milan Brozović u Kastvu.

Prvi su nastupili 5. i 6. razredi i to djevojčice koje su trčale 800m, a nakon njih dječaci 1000m. Učenice OŠ Milan Brozović u Kastvu osvojile su 3. mjesto u županiji, a Adriana Ross druga je pojedinačno!

Nakon njih nastupali su 7. i 8 .razredi, također prvo djevojčice koje su trčale 1000m, pa dječaci koji su trčali 1200m. Kastavske učenice izvrsno su trčale te osvojile 1. Mjesto u županiji koje ih vodi na državno prvenstvo koje će se održati 06. i 07.05.2017. godine u Poreču. Lea Butorac je u pojedinačnom poretku osvojila fantastično 2. mjesto.

Čestitamo!

Učenici koji su nastupili:

5. i 6. razred: Ana Marija Mersnik, Paola Rubeša, Adriana Ross, Matija Miškulin, Vito Mandekić, Luka Franić

7. i 8 .razred: Lea Butorac, Tiffany Ljubić, Karla Burburan, Karlo Kirinčić, Antonio Morožin, Karlo Rukavina, Antonio Tuhtan i Domagoj Srdoč kao rezerva.