Dvodnevna biciklijada Riječkim prstenom BIKE RIJEKA

6.04.2017

U subotu i nedjelju 08. i 09. travnja 2017. održava se Dvodnevna biciklijada Riječkim prstenom BIKE RIJEKA, u organizaciji turističkih zajednica subregije Rijeke i riječkog prstena. Početak i kraj biciklističke ture prvog dana događanja je u centru grada Kastva.

Tijekom vikenda na raspolaganju su vam duže i kraće rute kojima ćete na 2 kotača obići najzanimljivije dijelove i atrakcije Kastva, Klane, Viškova, Jelenja, Čavala, Rijeke, Bakra, Kostrene i Kraljevice.

Rute prolaze dijelovima Biciklističke transverzale Riječkog prstena čija će atraktivna konfiguracija terena, kombinacija asfalta i makadama te jedinstveni pogledi na Riječki zaljev, učiniti ovu biciklističku pustolovinu ispunjenom i nezaboravnom.

 

S obzirom na to da je broj sudionika limitiran, OBAVEZNE su PREDPRIJAVE putem online obrasca https://goo.gl/C9e331 do srijede, 5.4. 

 

PROGRAM:

Subota, 8.4. - Kastav (Fortica)

9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika

10:00 Start biciklističkih tura

DUŽA (35 km)

KRAĆA (25 km) 

15:00 Zajednički ručak

 

Nedjelja, 9.4. - Kraljevica (Frankopanski kaštel)

9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika

10:00 Start biciklističkih tura

DUŽA (41 km) 

KRAĆA (23 km) 

15:00 Zajednički ručak

 

Kotizacija za 1 dan u iznosu od 50 kuna uključuje:

- majicu

- ručak na kraju ture

- okrjepe

- organizaciju i vođenje

 

 

Kotizacija za 2 dana u iznosu od 80 kuna uključuje:

- majicu

- ručak na kraju svake ture

- okrjepe

- organizaciju i vođenje

 

Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.