Gradonačelnik izabran za člana Nadzornog odbora Udruge gradova

29.11.2017

Gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac sudjelovao je u Vodicama na  „9. godišnjem Susretu gradonačelnika i poduzetnika“ u suorganizaciji tjednika Lider i Udruge gradova koji je okupio preko 350 sudionika iz gospodarstva i javnog sektora te pet ministara.

Na 9. Susretu gradonačelnika i poduzetnika održane su dvije prezentacije najboljih lokalnih praksi, tri ključne panel rasprave usmjerene na budućnost i brojna kvalitetna rješenja privatnog sektora koja su primijenjena u hrvatskim lokalnim jedinicama.

U sklopu 9. Susreta gradonačelnika i poduzetnika održane su i sjednice Nadzornog odbora, Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova, čiji je član i Grad Kastav.

Skupština je jednoglasno izabrala novi sastav Nadzornog odbora Udruge gradova za naredno mandatno razdoblje i to: Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme za predsjednika Nadzornog odbora te Josip Miletić, gradonačelnik Našica; Nikola Grgurić, gradonačelnik Raba; Jasenka Auguštan Pentek, gradonačelnica Zlatara; i Matej Mostarac, gradonačelnik Kastva za članove Nadzornog odbora.