Humanitarna utrka “Tri, 4, sad!”

5.04.2018

Pozivamo sve trkače i trkačice, rekreativce i rekreativke da se u subotu 28. 4. 2018. pridruže na utrci pod nazivom “Tri, 4, sad!” koja se organizira u sklopu obilježavanja mjeseca različitosti. Start i cilj će biti na kastavskoj Fortici s početkom u 10 sati. Staza dužine cca 5,5 km vodi od Fortice kroz stari grad prema Crekvini i dalje makadamom do Zvirića (“kod konja”) gdje je i okret, te se istim putem vraća natrag.

Prijaviti se možete putem obrasca na stranici http://rika.hr/tri-4-sad/ do petka 27. 04. 2018. u 12 sati ili na sam dan utrke na startu od 8:30 do 9:45 sati.

Startnina je simboličnih 20 kn, plaća se na samom startu. Iznos od startnina ide u dobrotvorne svrhe, tko želi može dati i više.

Osigurane su nagrade za prva tri mjesta u ženskoj i muškoj konkurenciji. Nagrade dodjeljuje Decathlon Hrvatska.

 

Utrke za djecu startaju oko 11 sati i za njih nije potrebna prijava ni startnina. Decathlon će djeci omogućiti raznolike sadržaje za slobodnu igru koji će biti postavljeni na Fortici.

Organizatori su Udruga Eduri i SRK Rika. Cilj je obilježiti mjesec različitosti, djelovati proaktivno, poticati volonterski rad, zdraviji način života, sportski duh i empatiju građana.