Kastav Blues Festival 2018.

2.08.2018

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas u petak 03. kolovoza i subotu 04. kolovoza na međunarodni Kastav Blues Festival. U svojoj 11. godini održavanja, Kastav Blues Festival ponovno vraća priču upravo tamo gdje je i počela - u srce grada Kastva.

 

03.08.2018. (petak)

Prva večer u 21 sat na Fortici rezervirana je za svjetski poznate i priznate vrhunske blues snage iz Italije. Nastupit će ANITA CAMARELLA & DAVIDE FACCHINI DUO te MIKE SPONZA BAND.

04.08.2018. (subota)

Drugog dana festivala, u 17 sati pod Ložom,  Anita Camarella i Davide Facchini održati će glazbenu radionicu, dok večer pripada blues majstoru TOMISLAVU GOLUBANU i njegovom bandu te triu makedonskog glazbenog virtuoza pod nazivom VLATKO STEFANOVSKI BLUES TRIO.

Ulaz na sve programe je slobodan.

 

Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji će moći uživati i u posebnoj ponudi craft pivovara koje će na festivalu predstaviti ponudu svojih najpopularnijih i najkvalitetnijih piva, a ni ljubitelji finih zalogaja neće ostati uskraćeni tog užitka. Organizatori najavljuju izvrstan festival koji će se i ove godine prisjetiti "Philadelphia" Jerry Ricks-a, čovjeka koji je ostavio neizbrisiv trag u gradu kojeg je prigrlio kao i grad njega.

Više informacija na http://www.kastavbluesfest.com  ili https://www.facebook.com/visitkastav/ .