Revija "Zdola neba kastavskega"

29.08.2018

Pozivamo Vas na reviju frizura i šminka ZDOLA NEBA KASTAVSKEGA, koja će se održati u subotu 01.09.2018. godine s početkom u 21:00 sat u garaži Školske sportske dvorane "Matija Katalinić" (Stražnica 2, Kastav).

Tradicionalna, 6. revija avangardne frizure i šminke će se održati na novoj lokaciji, u garaži Školske sportske dvorane „Matija Katalinić“ gdje će organizatori, kao i svake godine, kroz avangardne frizure i šminku prikazati modele u tematskoj ulozi. Ove godine su frizerski saloni Urban i Hello te kozmetički saloni Lamia i No.7 inspiraciju za svoje maštovite kreacije pronašli u crno - bijelom svijetu. Umjetničke kreacije vrhunskih frizera i kozmetičara publici će pokazati 24 modela amatera. Glazbeni gost je Avi Fay, koja će svojim performansom podignuti atmosferu, prateći klasike house glazbe na električnoj violini.

Kako je udruga „Zdola Neba Kastavskega“ protekli niz godina ostvarila prekrasnu suradnju sa udrugom Ri21-Down sindrom, organizatori umjesto naplaćivanja ulaznica skupljaju dobrotvorni prilog za njih.

Nakon revije after party će se održati u kastavskom Guitar Caffeu.

Organizatorice projekta su Ivana Rac, Kristina Dukić, Ana Jurčić i Tamara Viskočil.