RIS proglašen najboljim tehnološkim dobavljačem godine

6.06.2019

Neovisni stručni žiri magazina Ja TRGOVAC RIS-u je dodijelio renomiranu nagradu Zlatna košarica u kategoriji Tehnološki dobavljač godine i tako još jednom potvrdio da se ova kastavska tvrtka nalazi u samom vrhu domaće IT industrije.

Rješenja koja donose vrijednost i dostupna korisnička podrška

Iz ponude RIS-ovih specijaliziranih poslovnih rješenja posebno se izdvajaju Ensolva i Faros, a njihova je glavna prednost u odnosu na konkurenciju dostupnost korisničke podrške, čiji je primarni zadatak korisnicima osigurati nesmetan rad. U RIS-u je vrijeme odziva korisničke podrške gotovo trenutno, što garantira da će svoj posao uvijek odraditi uspješno i na vrijeme – bez čekanja i zaostajanja.

Osim što su redom stručnjaci na području informatike, djelatnici korisničke podrške konstantno se usavršavaju i na područjima koje softveri pokrivaju, a dodanu vrijednost timu daje suradnja s konzultantima koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom i uspješnim karijerama. Na taj način, osim same tehničke podrške, RIS svojim korisnicima nudi i suvremena rješenja problema na koje nailaze u svom poslovanju.

U kategoriji tehnološkog dobavljača nagrađuju se IT tvrtke čije su inovacije u prošloj godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru. Uz RIS su ove godine u kategoriji Tehnološki dobavljač godine finalisti bili varaždinski Marker i zagrebačka Mobilna informatika.

U svojih 25 godina postojanja, RIS je svojim rješenjima i edukacijama digitalnoj transformaciji hrvatskog poslovnog svijeta dao značajan doprinos. Ovogodišnja je Zlatna košarica potvrdila da su na dobrom putu, ali iz RIS-a poručuju: Ovih je 25 godina tek početak!