Zaštita privatnosti

14.05.2018
Grad Kastav

Kastav.hr će poštivati anonimnost i privatnost korisnika portala i svih njihovih osobnih podataka poput imena, prezimena, adrese, grada, telefona i e-maila. Korisnici su u skladu s uvjetima korištenja dužni unijeti točne podatke.

Kastav.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).

Kastav.hr će navedene podatke koristiti isključivo u cilju pružanja kvalitetnijih usluga korisnicima, te ih neće davati na uvid bilo kojoj trećoj strani, ukoliko to ne zahtijevaju nadležne institucije u slučaju kršenja zakonskih normi.

Kastav.hr koristi Eumis - info servis za građane. Eumis koristi kontakt formu za postavljanje pitanja. Za slanje pitanja preko eumis.kastav.hr morate prihvatiti elektroničku privolu. Uvijek možete zatražiti brisanje osobnih podataka tako da kontaktirate nadležne institucije.

Kastav.hr omogućuje prijavu na newsletter. Kod prijave na newsletter potrebno je unijeti e-mail adresu i prihvatiti elektroničku privolu. Ukoliko se odjavite od newslettera, možete zatražiti brisanje podataka tako da kontaktirate nadležne institucije.
Kontakt telefon je:
tel: 051/691-452
fax: 051/691-454

 

Pravo na pristup informacijama

Više o pravu na pristup informacijama možete pročitati ovdje.

Kolačići (Cookies)

Kolačić koji portal sprema je "has_js" koji provjerava je li Javascript uključen u vašem web pregledniku, ovaj kolačić je potreban za rad portala.

Više se možete informirati na sljedećim linkovima:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/

Popis kolačića koje portal opcina-viskovo.hr može postaviti na vaš internet preglednik:

 has_js - (1 ili 0) informacija je li Javascript uključen na web pregledniku

Upotrebu svih kolačića možete kontrolirati u postavkama svog internet preglednika (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari itd.)